30 Temmuz 2018 Pazartesi

En popüler 4 oyun sitesi

Yükselen dolar kuru ve vergi sistemiyle beraber hepimiz ucuz oyun sitelerine yönelmeye başladı. Bunun yanında normal olarak bu sitelerin ucuz oyun satan siteler olmasının yanında güvenli oyun alma siteleri de olması gerekmekte. Bu listemizde birbirinden uygun fiyatlarla güvenli oyun satış sitelerini listeledik. İyi okumalar!

1 DRAKEMOON
Piyasadaki oyunları çok uygun bir fiyata alabileceğiniz DrakeMoon, son derece güvenilir oyun alma sitesidir. Ayrıca DrakeMoon’da sürpriz içeriklerle dolu biroldukça kasa vardır. Bu uygun fiyatlı kasaları açarak pahalı oyunlar edinmeniz mümkün. Hangi kasadan yüzde kaç ihtimalle hangi oyunların çıkacağı sitede detaylı olarak mevcut. Ne diyorsunuz, yaşam risk almayı bilenlerin midir?

Bunların yanında Steam hesabınızla siteye giriş yaptıktan sonrasında “free coins” kısmından ücretsiz olarak coins kazanabilirsiniz. Bu coinsleri biriktirip birbirinden güzel oyunları almak sizin elinizde! DrakeMoon’a buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2 GOG
Gog, CD Projekt firmasına ait dijital video oyunu satışı meydana getiren bir sitedir. “Good old game” açılımına haiz olmasının yanında yeni çıkan oyunların satışı da yapılmaktadır.

Oyunları, piyasa tutarlarının azca da olsa altında satan Gog, süre zaman biroldukça -ucuz ya da pahalı fark etmeksizin- oyunu belli sürelerde ücretsiz olarak dağıtmaktadır. Üstelik bu kampanyaların bir kısmında oyunu aldığınız zaman kalıcı olarak sizde kalıyor. Gog’a buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu kampanyaları kaçırmamak için sitemizde bulunan ücretsiz oyun haberlerini takip edebilirsiniz.

3 HUMBLE BUNDLE
Evet, listemizin kim bilir en popüler ucuz oyun alma siteleri içinde yer edinen site Humble Bundle’dır. Birçoğumuzun da bilmiş olduğu üzere Humble Bundle sıkça parasız oyun kampanyaları yapmaktadır. Bu kampanyalardaki oyunlar zaman süre direkt Steam key olarak verilirken kimi vakit da Origin yada Uplay üzerinden veriliyor. Ek olarak bu tarz şeylerin birçoğunun sürekli olarak sizde kalıyor olması da mükemmel bir olay.

Bu kampanyaları takip ederek kendinize hakkaten sağlam bir oyun havuzu oluşturabilirsiniz. Humble Bundle’ın sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Ek olarak gene internet sitemizdeki parasız oyun haberlerini takip ederek bu kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

4 INDİEGALA

IndieGala, 2011 senesinde kurulan bir dijital oyun dağıtımı platformudur. Hem de Google, Amazon, Apple gibi müesseseunu bir garajda yapan firmalardan biridir. Kurulmasının üzerinden henüz 7 yıl geçmiş olmasına rağmen şimdiden dünyanın 4 bir yanından yaklaşık 6,5 milyon insana hizmet veriyor. Adından da anlaşılacağı gibi çoğunluk olarak indie oyunlar üzerine hizmet verse de Bandai Namco, Techland, Deep Silver, Nordic Games, Iceberg Interactive, Paradox, Team 17 vb. şirketlerin AAA türündeki oyunlarının da satışını en uygun fiyatlarla gerçekleştiriyor.

Bunun yanında birçok oyunun da yayımcı firması olarak yer ediniyor. IndieGala üzerinde minimum 1 dolara çok güzel indie oyunlar alabilirsiniz. Bunun yanında büyük çaplı oyunları da belirli zamanlarda %75 indirimli fiyatlara alabilmeniz mümkün. Eğer IndieGala’yı tertipli olarak takip ederseniz oldukca kar sağlayabileceğiniz bir oyun paketi bulup kütüphanenizi zenginleştirebilirsiniz. IndieGalaya ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Evet, 4 popüler ucuz oyun alma sitelerini listeledik. Sizin en çok tercih ettiğiniz indirimli oyun satan siteler hangisi? Dijital oyun satan siteleri yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin, iyi oyunlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

CSGO eski görünüme nasıl geçilir

Ağustos ayında güncelleme ile otomatik olarak panorama geçiş yapan CSGO bir çok oyuncunun bilgisayarında kasmaya sebep olmaktadır. Panorama...